Boomgaard Pieter van der Heijden

Boomgaard Pieter van der Heijden

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase van boomgaard Pieter van der Heijden die flexkrachten zocht om de oogst van het land te halen.

Elk jaar is het oogstseizoen een periode van topdrukte bij boomgaard Van der Heijden. Een paar extra handen zijn dan ook uitermate welkom. Sinds 2006 wordt dit werk niet meer gedaan door Poolse uitzendkrachten, maar door de uitzendkrachten van Uitzendbureau 65plus. 


Actieve 65-plussers als uitzendkracht

Een keuze die eigenaar Pieter van der Heijden zodanig goed bevalt dat onze 65plus uitzendkrachten sinds die tijd elk jaar als perenplukker in de perenboomgaard van Pieter van der Heijden te vinden zijn. Een klus waarbij onze kandidaten op volle kracht werken en waarbij plezier wordt gemaakt. En dat beetje spierpijn ’s avonds? Dat nemen deze actieve 65-plussers graag voor lief!


Een 65-plusser inhuren?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

U vindt ons door het hele land