Vedette Herma werkt als cateringmedewerker

Herme, een gewaardere medewerker van 65plus, werkt met veel plezier als cateringmedewerker bij het Amolf Science Park in Amsterdam. Herma deelt haar ervaring: "Het is een leuke baan en geeft mij energie, en daar doe je het als 65-plusser ook voor."

Herma werkt als invalkracht tijdens de vakantie of ziekte van vaste medewerkers. Ze vertelt: "Om half acht ben ik aanwezig en kan ik aan de slag met verschillende taken. Ik verzorg de lunch en zet thee en koffie klaar tijdens de pauzes, wat altijd een zeer ontspannen gebeuren is! Ook moeten de koffieautomaten worden schoongemaakt en bijgevuld. Na de lunch ga ik lekker schoonmaken en loop ik nog een rondje om te controleren of alles voldoende aanwezig is. Wanneer dat zo is, zit mijn werkdag er weer op!"

Met haar enthousiasme en toewijding is Herma een waardevolle aanwinst voor Amolf Science Park. Ben je op zoek naar betrouwbare en ervaren cateringmedewerkers, of overweeg je zelf om via 65plus aan de slag te gaan? Bekijk deze pagina, over het vinden van personeel, of deze pagina, waar alle vacatures van onze opdrachtgevers te vinden zijn.