Deerns

Deerns

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase van Deerns waar onze kandidaat Pieter als werktuigbouwkundig ingenieur aan de slag ging.

Ervaren werktuigbouwkundig ingenieur gezocht

Voor een omvangrijk project in Jemen zocht Deerns uit Rijswijk een ervaren werktuigbouwkundig ingenieur. Uitzendbureau 65plus ging op zoek naar een geschikte kandidaat voor deze technische vacature en kwam uit bij Pieter Exler; een technisch specialist met ruime ervaring op het gebied van onder andere airconditioning en liften die regelmatig in het buitenland gewerkt heeft.


Technisch specialist met internationaal karakter

Kandidaat Pieter bleek een uitstekende match met de opdrachtgever en aangenomen om het project in Jemen te leiden. Vooral zijn uitgebreide kennis van technische installaties en zijn ervaring met het werken met buitenlandse aannemers maken van hem de juiste persoon voor de klus. Een klus waarmee hij bij zijn inschrijving bij Uitzendbureau 65plus niet direct rekening had gehouden, maar ook een kans die hij met beide handen aan heeft gegrepen. In juli 2008 is Pieter met zijn vrouw voor een periode van 1 tot 3 jaar naar Jemen vertrokken om de bouw van een vliegveld in goede banen te leiden.


Realisatie vliegveld

Het project is de bouw van een vliegveld dat door een Chinese aannemer met donatiegeld van verschillende Arabische landen wordt gerealiseerd. Het is de taak van kandidaat Pieter om toezicht te houden op alle werkzaamheden en te zorgen dat er geen fouten worden gemaakt of verkeerde materialen worden gebruikt door de Chinese aannemer. Een verantwoordelijke functie waarin hij nauw samenwerkt met NACO, het Haagse ontwerpbureau voor luchthavens. 


Werken met 65-plussers

Kandidaat Pieter is niet de eerste 65-plusser die voor Deerns de slag gaat. De manager van de afdeling Personeel & Organisatie zegt er het volgende over:

Deerns is het grootste onafhankelijke ingenieursbureau op het gebied van installatietechniek en hecht grote waarde aan een carrière na de carrière. Daarom zet Deerns graag, indien mogelijk, de kennis en expertise in van ondernemende 65-plussers. Zo hebben eerder twee senioren langdurig via Uitzendbureau 65plus een duobaan ingevuld op het archief van Deerns.”

Een mooi voorbeeld van de wisselwerking tussen onze ervaren kandidaten en de wensen van onze opdrachtgevers.


Een 65-plusser inhuren?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

U vindt ons door het hele land