Joop: "Door te werken kan ik nog wat voor de maatschappij betekenen."

Maak kennis met Joop uit Rotterdam, die met veel plezier als depot chauffeur werkt voor Vivisol, specialist in medisch facilitaire thuiszorg. Joop vertelt: "Het is een leuk bedrijf om voor te mogen werken en, al zeg ik het zelf: zij zijn ook blij met mij te mogen werken." 

Joop geniet ervan om weer onderdeel te zijn van organisatie en actief bezig te blijven: "Met Kerst doe ik mee met alle festiviteiten en ik was aanwezig op het personeelsfeest. Hoe gek het ook mag klinken voor iemand die al meer dan 50 jaar werkervaring heeft en inmiddels bijna 69 is: ik miste het werk!" 

Wat Joop vooral waardeer, is de dankbaarheid van de mensen die hij bezoekt: "Het leuke is dat de mensen waar ik kom dankbaar zijn, wat mij een goed gevoel geeft aangezien ik zo nog wat voor de maatschappij kan betekenen. Daarnaast is geen dag hetzelfde, met een rayon dat ligt van Amsterdam tot diep in Zeeland en alles wat er tussen in ligt."

Met zijn enthousiasme en toewijding is Joop een waardevolle aanwinst voor Vivisol. Ben je op zoek naar betrouwbare en ervaren medewerkers, of overweeg je zelf om via 65plus aan de slag te gaan? Bekijk deze pagina, over het vinden van personeel, of deze pagina, waar alle vacatures van onze opdrachtgevers te vinden zijn.