Dierentuin Artis

Dierentuin Artis

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor dierentuin Artis waar onze flexkrachten in verschillende functies actief zijn.

Artis is een naam die tot de verbeelding spreekt bij jong en oud. Dus ook bij Uitzendbureau 65plus! Zowel wij als onze flexkrachten waren dan ook erg enthousiast toen de dierentuin bij ons aanklopte voor het inhuren van uitzendkrachten voor verschillende functies. Inmiddels is de samenwerking tussen Uitzendbureau 65plus en Artis al ruim 30 jaar oud en zijn onze ervaren flexkrachten al sinds 1985 actief als toezichthouder en schoonmaker. Een prestatie waar we trots op zijn en die alles zegt over de goede ervaring van Artis met onze 65plus uitzendkrachten.

Ervaren toezichthouders voor Artis

Via Uitzendbureau 65plus zijn meerdere uitzendkrachten op oproepbasis aan het werk als toezichthouder in Artis. Deze toezichthouders fietsen of lopen door het park en houden een oogje in het zeil. Zij treden onder andere op als (veiligheid)regels worden overtreden, maar ook als er EHBO hulp moeten worden gegeven. Al deze AOW-gerechtigde flexkrachten beschikken dan ook allemaal over een geldig EHBO diploma.

De toezichthouders zijn flexibel inzetbaar en worden ingeroosterd door Artis. Zo werken op drukke dagen meerdere 65plus uitzendkrachten, terwijl op minder drukke dagen geen of minder 65plus uitzendkrachten worden ingeroosterd. 

Van toiletjuffrouw naar 65plus flexkracht

Naast toezichthouders zet Uitzendbureau 65plus ook ervaren schoonmakers in bij Artis. In het verleden werden de toiletten in Artis beheerd door een toiletdame en moest het publiek ervoor betalen. Na het besluit dat de toiletten gratis moeten zijn heeft de toiletdame plaats gemaakt voor onze 65plus uitzendkrachten. Zij maken de verschillende publiekstoiletten op het terrein schoon en zorgen dat de bezoekers kunnen rekenen op een fris toilet. Ook hier is flexibiliteit belangrijk en werken onze schoonmakers in roosterverband om een schoon toilet te waarborgen.

Een 65-plusser inhuren voor uw organisatie?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

U vindt ons door het hele land