Dörr Kampen BV

Dörr Kampen BV

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor het bedrijf Dörr Kampen BV waar een van onze flexkrachten als kwaliteitsmedewerker actief was.

Dörr Kampen BV is een bedrijf waar service en kwaliteit centraal staat. Om deze kwaliteit extra te onderstrepen wilde het bedrijf de ISO 9001:2008 certificering verkrijgen. Uitzendbureau 65plus schakelde Budd Baier in, een enthousiaste flexkracht met een uitgebreide ervaring met certificeringen.

Hectische werkomgeving

Een hele klus bleek uiteindelijk. Want door een bedrijfsovername groeide het bedrijf opeens van 20 naar 33 werknemers en moesten een hoop zaken aangepast worden om aan de ISO normen te voldoen. Twee jaar lang ondersteunde Budd het management drie dagen per week om alle noodzakelijke interne aanpassingen te begeleiden en door te voeren. Een behoorlijke uitdaging dus, zeker als je bedenkt dat alle producten een restyling kregen én het steeds drukker werd door de aantrekkende economie.

Toch lukte het onze doorgewinterde flexkracht en mocht Dörr Kampen BV zich per 1 augustus 2007 officieel ISO 9001:2008 gecertificeerd noemen. Een knap staaltje voor deze ‘krasse knar’!

Een 65-plusser inhuren voor uw organisatie?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

U vindt ons door het hele land