Vedette Harry is fietskoerier: “Ik fiets door heel Amsterdam”

Nadat er bloed is geprikt voor onderzoek, moet het bloedmonster van de prikpost naar een lab worden vervoerd. Onze opdrachtgever 2MC is gespecialiseerd in dit logistieke proces van medische pakketten. Onze vedette Harry brengt met een elektrische fiets de monsters naar de laboratoria.

Deze functie is Harry op het lijf geschreven. In 2005 begon hij als zelfstandig ondernemer in de postverwerking, waarbij hij bedrijven hielp met het rondbrengen van post en pakketten. Vanaf 2007 breidde hij zijn diensten uit met de bezorging van medicijnen voor apotheken. Eind 2020 bereikte hij de AOW-gerechtigde leeftijd en besloot te stoppen met zijn werkzaamheden. Al snel ontdekte hij dat stilzitten niets voor hem is. De functie van fietskoerier bij 2MC heeft hij dan ook met beide handen aangepakt.

65plus Vestigingsverantwoordelijke Lisa: “Door zijn werkervaring, enthousiasme en aanpakkersmentaliteit is hij het hoofd geworden van de fietskoeriers en maakt hij onder andere ook de planningen.”

Harry’s uitgebreide ervaring en gedrevenheid maken hem een waardevolle aanwinst voor 2MC. Ben je op zoek naar betrouwbare en ervaren medewerkers, of overweeg je zelf om via 65plus aan de slag te gaan? Bekijk deze pagina, over het vinden van personeel, of deze pagina, waar alle vacatures van onze opdrachtgevers te vinden zijn.