Minne is financieel medewerker: “Ik kan mijn ervaring nuttig inzetten”

Van posities in de klantenservice tot de receptie, en van secretariële rollen tot financieel-administratieve functies, vormen office medewerkers vaak het eerste aanspreekpunt en daarmee het gezicht van een organisatie. De ervaring van een persoon die de AOW-gerechtigde leeftijd heeft bereikt, is daarom heel waardevol. Hun uitstekende werkethiek en aandacht voor detail zijn onmisbaar. Een voorbeeld hiervan is onze uitzendkracht Minne die met enthousiasme zijn kennis toepast. Hij vertelt graag over zijn werk en drijfveren.

"Niets doen is het laatste wat je wilt"

Na een lange carrière stond Minne voor de keuze die velen kennen bij het bereiken van de AOW-leeftijd: stoppen met werken of actief blijven? Voor minne was de keuze snel gemaakt: “Na een druk werkzaam leven is niets doen het laatste wat je wilt." Via 65plus vond hij een passende baan die aansluit bij zijn wensen, waar hij zijn experstise en vaardigheden kan blijven inzeten. "Zolang het kan, wil ik mijn ervaring actief en waardevol blijven inzetten, op een plek waar dat gewaardeerd wordt. Die plek heb ik via 65plus gevonden bij Verseput administratie en belastingadviseurs."

Niet omdat het moet, maar omdat het kan

Bij Verseput is Minne betrokken bij een reeks projecten die varieren van het optimaliseren van administratieve processen tot het delen van zijn waardevolle met collega's en klanten. "Ik ben actief betrokken, denk mee en werk samen met het team. Ik hoop deze rol nog jaren te vervullen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan."

Ook iemand zoals Minne op de werkvloer? Of ook aan de slag?

Je leest het: de 'gouden generatie' weet door de uitgebreide levens- en werkervaring als geen ander invulling te geven aan hun baan. Bovendien zijn zij digitaal bekwaam, zorgvuldig en hebben natuurlijk overwicht. Welkome eigenschappen op iedere werkvloer! Wil je ook iemand als Minne op de werkvloer? Vul dit formulier in en je ontvangt een vrijblijvende kostenindicatie. 

Ben je net als Minne een ervaren AOW'er die nog niet klaar is om helemaal te stoppen met werken? Bekijk dan de uiteenlopende vacatures. Via 65plus kun je namelijk aan de slag binnen diverse branches.