Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor Gemeente Amsterdam waar onze flexkrachten als promotiemedewerker aan de slag gingen.

De Gemeente Amsterdam wil het gebruik van P+R voorzieningen stimuleren om de stad bereikbaar te houden en de luchtkwaliteit te verbeteren. De Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer (DIVV) van de Gemeente Amsterdam bedacht een ludieke actie om de P+R locaties in Amsterdam meer onder de aandacht te brengen. Deze actie ging samen met de feestelijke opening van de nieuwe P+R locatie aan het Bos- en Lommerplein.

Promotiemedewerkers voor Gemeente Amsterdam

Om de Parkeren en Rijden (P+R) voorzieningen extra onder de aandacht te brengen deelden zes 65plus promotiemedewerkers, ingehuurd door de gemeente,  beschuit met muisjes uit aan de bezoekers van de P+R locaties in Amsterdam. Tegelijkertijd informeerden zij bezoekers vol enthousiasme over de mogelijkheden van de P+R voorzieningen in Amsterdam. Een zeer geslaagde dag met een lekker positief karakter.

Een 65-plusser inhuren voor uw organisatie?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

U vindt ons door het hele land