Vedette Eduard is ‘Health Angel’ bij TommyTomato

Wist je dat slechts 1% van de kinderen in Nederland genoeg groente eet? TommyTomato wil daar verandering in brengen door gezond en voedzaam eten niet alleen makkelijk voor ouders en scholen te maken, maar ook lekker voor de kinderen. Met hun handige bezorgservice brengen zij warme groente lunches naar basisscholen.

Health Angel Eduard

Deze lunches worden rondgebracht door onder andere een groep senioren die werken via 65plus. Zo werkt ‘Health Angel’ Eduard op meerdere locaties voor TommyTomato. Eduard deelt zijn ervaring: “Ik heb het ontzettend naar mijn zin en vind het leuk om bezig te blijven.”

Onze recruiters Kaylee & Melissa vertellen: “Eduard is altijd even vrolijk en vriendelijk én weet van aanpakken. Super dat hij als fitte senior de nieuwe generatie aan gezond eten helpt. Hij is een echte ‘Health Angel’!”

Met zijn positieve instelling en toewijding is Eduard een waardevolle aanwinst voor TommyTomato. Ben je op zoek naar betrouwbare en ervaren medewerkers om jouw team te versterken, of overweeg je zelf om via 65plus aan de slag te gaan? Bekijk deze pagina, over het vinden van personeel, of deze pagina, waar alle vacatures van onze opdrachtgevers te vinden zijn.