Het Centrum voor de Kunsten

Het Centrum voor de Kunsten

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase van het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven waar het echtpaar Molenbroek namens ons aan het werk is.

Het Centrum voor de Kunsten (CKE) in Eindhoven is gevestigd in een voormalig zwembad. Op deze locatie worden cursussen op het gebied van beeldende kunst, theater en schrijven gegeven zoals tekenen, schilderen, beeldhouwen en toneel. Daarnaast is er nog een muziekschool en balletschool op een andere locatie. Bij het  CKE worden niet alleen cursussen gegeven, maar ook concerten en tentoonstellingen georganiseerd. Zo kan iedereen die creatief aan de slag wil, van jong tot oud, hier terecht.
 

Enthousiasme

Ook Ine en Ton Molenbroek zijn regelmatig bij het CKE te vinden, maar dan als flexkracht. Zo bemant Ine (71 jaar) van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 20.30 het winkeltje waar cursisten hun schildermaterialen kunnen kopen. En ook al is het maar een klein baantje, ze heeft de reistijd van een uur er graag voor over!
 

Nooit te oud om te leren

Naast Ine is ook haar echtgenoot Ton (74 jaar) als flexkracht actief bij het CKE. Als conciërge op oproepbasis is hij onder andere in de weekenden actief tijdens concerten in de muziekschool waar hij de zaal opent, na afloop alles opruimt en de boel weer goed afgesloten achter laat. Ook heeft Ton via het CKE zijn diploma Bedrijfshulpverlening behaalt, een verplichte eis voor het conciërge vak.

Zo is het echtpaar Molenbroek een uitstekend voorbeeld van het enthousiasme van onze kandidaten om te blijven werken én de bereidheid om bij te leren.
 

Een 65-plusser inhuren?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

U vindt ons door het hele land