Het Instituut voor Information Engineering

Het Instituut voor Information Engineering

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor het Instituut voor Information Engineering waar onze kandidaten model stonden voor de nieuwe reclamecampagne.

Onze senioren uitzendkrachten zijn van alle markten thuis, zelfs als fotomodel voor een reclamecampagne. Zo staan twee van onze flexkrachten, de heer Martini en mevrouw Halvorsen, tegenwoordig in het nieuwe beeldmerk van het Instituut voor Information Engineering.

Voorbeeld voor actieve senioren

Dit instituut is onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam en streeft ernaar om door middel van ICT-toepassingen ouderen langer zelfstandig te laten wonen en meer mensen te bereiken met minder zorgverleners. Op de foto is de heer Martini te zien met een speciaal oortje dat een soort GPS systeem met gesproken berichten bevat. Een typisch voorbeeld van de innovaties van het HIEA waarmee ouderen niet alleen langer zelfstandig kunnen blijven wonen, maar ook actief kunnen blijven.

Een 65-plusser inhuren voor uw organisatie?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.
 

U vindt ons door het hele land