Docenten en toezichthouders bij Het Regio College

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor het Regio College die via 65plus ervaren docenten en toezichthouders inhuurt.

Docenten en toezichthouders bij Het Regio College

Het Regio College in Zaandam is een regionaal opleidingscentrum (ROC). De organisatie telt 7.500 leerlingen en biedt een enorme diversiteit aan beroepsopleidingen. Uitzendbureau 65plus ondersteunt het Regio College met het inhuren van flexibel personeel voor het onderwijs. 

Flexibel personeel voor het onderwijs

Hiervoor kan deze opdrachtgever rekenen op onze speciale dienst 65plus Onderwijs. Met deze dienst bundelen we onze uitgebreide ervaring in deze branche met ervaren en gekwalificeerde onderwijsspecialisten. Voor Regio College doen we dit door het inzetten van ervaren 65plus docenten en toezichthouders. Een sterke wisselwerking waarbij onze enthousiaste kandidaten het team van deze onderwijsinstelling versterken. 

Een 65-plusser inhuren voor jouw organisatie?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk onze actuele vacatures.