Ipsos

Ipsos

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor het marktonderzoekbureau Ipsos waar onze kandidaten als callcenter medewerker/ enquêteur actief zijn.

Opdrachtgever met internationaal karakter

Ipsos is een internationaal marktonderzoekbureau dat wereldwijd kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek voor allerlei soorten bedrijven uitvoert. Een gerenommeerde naam waar Uitzendbureau 65plus al sinds 2001 mee samenwerkt door het inzetten van uitzendkrachten als callcentermedewerker en enquêteur. Een aantal uitzendkrachten is er zelfs al vanaf het begin bij!

Ervaren flexkrachten voor het callcenter

Voor deze functie werken onze ervaren flexkrachten aan de hand van een database en benaderen zij mensen telefonisch om deel te nemen aan kwalitatief marktonderzoek. Hierbij selecteren de 65plus uitzendkrachten de kandidaten op basis van een bepaald profiel en wordt mensen gevraagd om naar een locatie te komen en daar deel te nemen aan een gesprek over een specifiek project. Een uitdagende klus waarbij onze kandidaten gedreven zijn om het marktonderzoek zo snel mogelijk te vullen met geschikte kandidaten.

Flexibele invulling personeelsbehoefte

De 65plus uitzendkrachten hebben door hun stem en rust een positieve invloed op kandidaten waardoor zij hen sneller overhalen om medewerker te verlenen. Daarnaast is ook de flexibiliteit van Uitzendbureau 65plus een belangrijk voordeel. Niet alleen door de flexibele beschikbaarheid van onze flexkrachten, maar ook de flexibiliteit die we bieden voor het invullen van de roosters. Zo is er een groot team van beschikbare en ingewerkte mensen en kan goed ingespeeld worden op de wisselende personeelsbehoefte van Ipsos.

Een 65-plusser inhuren voor uw organisatie?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

U vindt ons door het hele land