Kersenteler in Haarsteeg

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor een kersenteler uit Haarsteeg waar onze ervaren uitzendkrachten aan de slag gingen.

Kersenteler in Haarsteeg

Uitzendkrachten voor tijdelijk personeelstekort

Ook voor personeelstekort bij seizoendrukte staan onze uitzendkrachten voor je klaar. Fruittelers hebben de 65plus uitzendkracht al enige jaren geleden ontdekt als waardevolle medewerkers. Zo huurde een kersenteler uit Haarsteeg een team van vier 65plus flexkrachten in voor een periode van drie weken om te helpen bij het kersenplukken.  

Hierbij waren onze uitzendkrachten elke ochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur vol enthousiasme in het veld te vinden. Zwaar is het werk tegenwoordig niet meer doordat je niet hoeft te bukken. De kandidaten mochten echter niet kleurenblind zijn. Alleen de kersen met de mooiste kleur moeten tenslotte geplukt worden.

Gemotiveerde flexkrachten

De zussen Mieke en Wil hebben erg genoten van het werk. Het is totaal ander werk dan zij gewend waren, maar het bezig zijn in een natuurlijke omgeving gaf hen veel voldoening. En de kersenteler was blij met de gemotiveerde instelling van de dames. Een wisselwerking waar ook wij blij van worden!

Een 65-plusser inhuren voor jouw organisatie?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk onze actuele vacatures.