Surveillanten bij Martinuscollege

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor het Martinuscollege waar onze uitzendkrachten surveilleren en de rust bewaren.

Surveillanten bij Martinuscollege

Ervaren uitzendkrachten voor het onderwijs

Met onze dienst 65plus Onderwijs biedt Uitzendbureau 65plus ervaren uitzendkrachten voor verschillende functies binnen het onderwijs. Zo zetten wij bijvoorbeeld flexkrachten in als surveillant bij het Martinuscollege. Deze ´jonkies van 65plus´ zijn een opvallende verschijning binnen de school die niemand is ontgaan.

Positieve wisselwerking surveillanten en leerlingen

Onze surveillanten zorgen ervoor dat er een gezellige en rustige sfeer heerst en dat leerlingen zich tijdens de pauzes veilig voelen in de drukke aula. Daarnaast surveilleren de actieve 65plus uitzendkrachten in de gangen, waarbij ze leerlingen op de regels wijzen en hen waar nodig aanspreken. De term ‘streng, maar rechtvaardig’ gaat voor deze actieve senioren zeker op, maar het is vooral hun aanwezigheid die een preventieve functie heeft en een aangename sfeer creëert voor de leerlingen. Er worden dan ook regelmatig gesprekjes gevoerd tussen jong en oud, waarbij beide partijen voor elkaar openstaan en veel van elkaar leren. 

Als de letterlijke rust is wedergekeerd, worden de gangen helemaal schoongeveegd en ziet de school er als nieuw uit. Voor zolang als het duurt natuurlijk, want de volgende lichting is vaak alweer in aantocht!

De opdrachtgever over onze ervaren uitzendkrachten

Cor Deen, Hoofd Beheer op het Martinuscollege is dan ook enthousiast over onze ervaren uitzendkrachten: “Deze 65-plussers verrichten met hun ‘opgeruimde’ blik fantastisch werk op het Martinuscollege. En ze doen het met plezier en dat zie en voel je. Ik denk dat we met z’n allen tevreden en trots mogen zijn op dit team ouderen. Ze zaaien veel goeds op onze school. Dan moet de oogst ook goed zijn toch???? Chapeau!!!!!!” 

Een 65-plusser inhuren voor jouw organisatie?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk onze actuele vacatures.