Promotieactie in Supermarkten

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor een supermarkt waarbij onze flexkrachten aan de slag gingen als promotiemedewerker.

De flexkrachten van Uitzendbureau 65plus zijn van alle markten thuis. Toen een fabrikant bij ons aanklopte voor promotiemedewerkers hadden we dan ook direct een aantal enthousiaste kandidaten klaar staan. 

Promotiemedewerkers gezocht

Het ging hier om een landelijke promotieactie in supermarkten waarvoor een groot aantal representatieve promotiemedewerkers nodig was. Uitzendbureau 65plus selecteerde de juiste kandidaten om de nieuwe worst op verschillende locaties in Nederland te promoten.

Gedurende een aantal dagen per week bemanden onze 65plus flexkrachten als promotiemedewerker de stand waarbij zij de worst op een smakelijke wijze presenteerden en aan voorbijgangers aanboden. Een leuke manier om Nederland kennis te laten maken met dit nieuwe product en natuurlijk onze enthousiaste senioren.

Een 65-plusser inhuren voor jouw organisatie?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk onze actuele vacatures.