Railz Miniworld

Railz Miniworld

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor Railz Miniworld waar onze uitzendkrachten in verschillende functies actief zijn.

Railz Miniworld is de grootste overdekte modelbaan van Nederland en op 30 maart 2007 door Ivo Opstelten geopend. Het hoogtepunt van deze attractie is de grote modelbaan, maar er is meer te zien. Zo kun je in het modelbouwatelier zien hoe delen van de modelbaan gemaakt worden en biedt de commandocentrale een kijkje achter de schermen bij de besturing van de treinen. Grappig is ook de kleine bioscoop waar je beelden ziet vanuit de treinen die op de modelbaan rondrijden. Een paradijs dus voor liefhebbers van modeltreinen. 

Op het juiste spoor met een ervaren 65plus uitzendkracht

Uitzendbureau 65plus helpt achter de schermen om te zorgen dat alles op het goede spoor blijft. Zo werken bij Railz Miniworld zeven uitzendkrachten van Uitzendbureau 65plus op diverse afdelingen zoals het modelbouwatelier, landschapsbouw, opbouw railbaan en als elektrotechnicus. Functies die zij met enthousiasme (en een passie voor modeltreinen) uitvoeren om te zorgen dat alles loopt als een trein!

Een 65-plusser inhuren voor uw organisatie?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

U vindt ons door het hele land