Vedette Ger werkt al 7 jaar als receptionist via 65plus

Wist je dat veel van onze uitzendkrachten langdurig verbonden blijven aan onze opdrachtgevers? Een mooi voorbeeld hiervan is receptionist Ger, die vijf jaar in Amsterdam heeft gewerkt en sinds 2020 werkzaam is in Haarlem.

Ger deelt zijn ervaring: "Na 30 jaar bij KLM te hebben gewerkt in diverse functies, waaronder operationeel manager ground service, wilde ik na mijn pensioen toch weer aan het werk. Ik solliciteerde bij 65plus en begon in 2015 als receptionist bij het Gouden Bocht Complex. Sinds 2020 werk ik bij Park Office in Haarlem. Het nog bezig zijn na je pensionering ervaar ik als zeer prettig. Het 'moeten' is eraf en dat geeft mij een vrij gevoel."

"Heel fijn dat ik via 65plus nog actief kan blijven en tegelijkertijd dat gevoel van vrijheid ervaar. Bovendien bieden de medewerkers van 65plus goede ondersteuning en informatie bij het aangaan van een functie."

Met zijn jarenlange ervaring en positieve instelling is Ger een waardevolle aanwinst voor elke organisatie. Ben je op zoek naar betrouwbare en ervaren receptionisten, of overweeg je zelf om via 65plus aan de slag te gaan? Bekijk deze pagina, over het vinden van personeel, of deze pagina, waar alle vacatures van onze opdrachtgevers te vinden zijn.