65-plusser Desiree werkt als receptionist

Receptionisten zijn een belangrijk visitekaartje van een bedrijf. Veel ondernemingen kiezen daarom voor de ervaren en enthousiaste flexkrachten van 65plus. Eén van deze waardevolle krachten is Desiree.

Desireel deelt haar verhaal: "Het is altijd spannend wanneer je gebeld wordt door 65plus met de mededeling 'ik heb misschien iets voor je'. Nadat ik de taakomschrijving hoorde, werd ik direct enthousiast. Dezelfde dag kreeg ik een mail dat ik een afspraak had bij de opdrachtgever. De organisatie was geen onbekende, dus ik was erg blij dat ik mocht starten bij Rainforest Alliance in Amsterdam.

Mijn werkzaamheden als receptioniste zijn zeer divers: van het bijhouden van de mailbox en binnenkomende post tot het in orde maken van de lunchruimte. Naast de standaardtaken is iedere dag anders: collega's die hun tag vergeten zijn, nieuwe collega's, collega's op bezoek uit het buitenland. Sommige van hen hebben spullen uit de IT-ruimte nodig of wat anders: never a dull moment! 

Bij Rainforest Alliance is er altijd werk aan de winkel. Zo leuk om daar onderdeel van te zijn!"

Desiree’s positieve instelling en veelzijdigheid maken haar een waardevolle aanwinst voor Rainforest Alliance. Ben je op zoek naar ervaren en gedreven receptionisten, of overweeg je zelf om via 65plus aan de slag te gaan. Bekijk deze pagina, over het vinden van personeel, of deze pagina, waar alle vacatures van onze opdrachtgevers te vinden zijn.