Receptioniste Joke: “Werken bij 65plus zorgt ervoor dat ik me jong voel”

Maak kennis met AOW'er Joke, een enthousiaste en ervaren receptioniste die met veel plezier werkt bij onze opdrachtgever Caterpillar: “Ik zeg altijd: je bent zo oud als je je voelt. Werken via 65plus zorgt ervoor dat ik me jong voel.”

Receptioniste Joke

Bij Caterpillar, de wereldwijde marktleider in de productie van bouw- en mijnbouwmaterieel, diesel- en gasmotoren, industriële turbines en diesel-elektrische locomotieven, is Joke verantwoordelijk voor het ontvangen van werknemers en bezoekers, het verzorgen van telefonisch contact met klanten en het bijhouden van de administratie. Haar inzet en tevredenheid stralen door in haar werk.

Ook Joke is blij met haar baan: “Ik vind het leuk om actief bezig te zijn en wil echt iets toevoegen aan het bedrijf. Ik heb het liever te druk dan te rustig.”

Met haar enthousiasme en toewijding is Joke een waardevolle aanwinst voor Caterpillar. Ben je op zoek naar betrouwbare en ervaren medewerkers, of overweeg je zelf om via 65plus aan de slag te gaan? Bekijk deze pagina, over het vinden van personeel, of deze pagina, waar alle vacatures van onze opdrachtgevers te vinden zijn.