Selekt Mail Nederland

Selekt Mail Nederland

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor postbedrijf Selekt Mail  (tegenwoordig Sandd) waar onze uitzendkrachten actief zijn als postsorteerder.

Flexkrachten met oog voor detail

Uitzendbureau 65plus werkt al sinds 2006 samen met postbedrijf Selekt Mail door uitzendkrachten te leveren voor de functie van controleur van de post sorteer werkzaamheden. Een functie waarin nauwkeurigheid belangrijk is om de kwaliteitsbelofte van Selekt Mail aan zijn klanten waar te maken.

Om dit te waarborgen heeft Uitzendbureau 65plus een speciaal kwaliteitsteam met acht uitzendkrachten aangesteld. Dit team werkt in roosterverband en is zowel inzetbaar tijdens dag- als avonddiensten. Naast nauwkeurigheid bieden we deze opdrachtgever dus ook een grote mate van flexibiliteit. 

Ga voor kwaliteit met een 65plus uitzendkracht

Het is de taak van het kwaliteitsteam om steekproefsgewijs de postverwerking te controleren. Hierbij detecteren ze niet alleen fouten, maar gaan ze ook het gesprek aan met een postsorteerder als er fouten ontdekt zijn zodat deze zich niet herhalen. 

De inzet van onze ervaren flexkrachten heeft zijn vruchten afgeworpen: sinds het aantreden van het kwaliteitsteam is het percentage van het aantal goede zendingen gestegen tot bijna 100%! Een compliment voor onze uitzendkrachten en een waardevolle bijdrage aan de kwaliteitsbelofte van Selekt Mail.

Een 65-plusser inhuren voor uw organisatie?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

U vindt ons door het hele land