SOAB Verkeersveiligheid

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor SOAB Verkeersveiligheid.

SOAB Verkeersveiligheid

Bijdragen aan verkeersveiligheid

SOAB onderzoekt, adviseert en begeleidt projecten en ontwikkelingen op het gebied van wonen en mobiliteit. Verkeersveiligheid speelt hierbinnen een belangrijke rol. Uitzendbureau 65plus ondersteunde SOAB bij een van hun verkeersveiligheid bevorderende acties.

Het ging hier om de actie ``Stop voor de Zebra``, een bewustwordingscampagne over het gebruik van het zebrapad.

Een flexkracht als zebra

Verkleed in een zebra-pak gingen onze flexkrachten de straat op om onder het toeziend oog van de politie, automobilisten, fietsers en voetgangers bewust te maken van het gebruik van het zebrapad en de gevaren die ontstaan als je deze negeert. Een ludieke actie die inmiddels in verschillende steden is georganiseerd en voor ons een mooie manier om bij te dragen aan de verkeersveiligheid in Nederland.

Een 65-plusser inhuren voor jouw organisatie?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk onze actuele vacatures.