Soldaat van Oranje, De Musical

Soldaat van Oranje, De Musical

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk hier een praktijkvoorbeeld van de 71-jarige Fred Caminada uit Zoetermeer die werkt voor Soldaat van Oranje, De Musical.

Mijlpaal voor Soldaat van Oranje én onze flexkracht

Begin oktober 2010 werd Fred door Uitzendbureau 65plus geselecteerd voor de functie van portier bij de Soldaat van Oranje en deze functie vervult hij tot op heden met tomeloze inzet. Nog vóórdat de musical daadwerkelijk in première ging was Fred Caminada al betrokken bij de try-out voorstellingen. Sinds oktober 2010 heeft Fred bijna 700 voorstellingen gedraaid en daar zitten heel bijzondere voorstellingen tussen. Zo heeft hij de 500ste en 1000ste voorstelling meegemaakt. Erg leuk vond Fred de voorstelling die zaterdag 10 oktober plaatsvond. Deze voorstelling stond in het teken van de allergrootste fans van de Soldaat van Oranje. In het publiek zaten fans die de voorstelling maar liefst 90 keer hebben bezocht!


Perfecte match

Theaterdirecteur Harry de Bruin legt uit waarom hij expliciet koos voor Uitzendbureau 65plus. “Voor de functie van portier is het heel erg belangrijk dat onze bezoekers zich bij aankomst direct wanen in de sfeer van de tijd waarin dit verhaal zich afspeelt. Er moet een complete beleving gecreëerd worden en die moet al beginnen op de parkeerplaats. Kandidaten van Uitzendbureau 65plus hebben affiniteit met de tijd waarin het verhaal zich afspeelt en weten als geen ander de juiste sfeer te creëren. Daarnaast letten zij goed op de details.” En dat is precies wat Harry de Bruin nastreeft bij zijn personeel.


Neem contact op met Uitzendbureau 65plus!

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt óf bekijk onze actuele vacatures!

U vindt ons door het hele land