Spijkman training & organisatiedvies

Spijkman training & organisatiedvies

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk hier een praktijkvoorbeeld van de 69-jarige Marja Redding uit Leusden die werkt voor Spijkman training & organisatiedvies.

Uit onlangs gepresenteerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat hoe ouder mensen zijn, ze ook eenzamer worden. Ook deed het Nationaal Ouderenfonds onderzoek naar eenzame senioren. Daaruit blijkt dat 8,2 procent van de oudere vrouwen zich heel erg eenzaam voelt en 6,5 procent van de mannen.


Parttime baan via Uitzendbureau 65plus

De 69-jarige alleenstaande Marja Reddering uit Leusden is een bezige bij: zelfs een verbrijzelde enkel weerhoudt haar er niet van om actief te blijven. Zo heeft ze via Uitzendbureau 65plus een parttime baan bij een trainings- en adviesbureau in de buurt. Zo vertelde ze in een interview aan De Telegraaf: "Wie chagrijnig op de bank gaat zitten, kan op zijn of haar vingers natellen dat je eenzaam wordt. Accepteren dat het allemaal een tandje minder wordt en vervolgens gelukkig zijn met wat je nog wel kunt en hebt, dat is volgens mij het recept."


Neem contact op met 65plus!

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt óf bekijk onze actuele vacatures!

Bron: Telegraaf en Spijkman

U vindt ons door het hele land