Verhuurbedrijf Oldtimers

Verhuurbedrijf Oldtimers

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor een verhuurbedrijf van oldtimers waar een van onze flexkrachten als chauffeur aan de slag ging.

Ervaren chauffeur in actie

Als uitzendbureau voor senioren werken we voor klanten uit allerlei branches en kom je op de leukste plaatsen. Zoals op een bruiloft in een oldtimer! Zo gingen we aan de slag voor een bedrijf dat Engelse dubbeldekkers en Amerikaanse schoolbussen met chauffeur verhuurt. Dit bedrijf zocht een ervaren chauffeur om het bruidspaar veilig en op tijd naar de verschillende locaties te brengen. Iets dat je wel aan onze 65plus uitzendkracht Rob kan overlaten. 


Bruiloft in stijl

Tijdens de dag van de bruiloft nam hij plaats achter het stuur om het bruidspaar van de trouwlocatie naar de fotosessie en de uiteindelijke feestlocatie te verhuren. Compleet in stijl in een oude Londense taxi. Een leuke manier om bij te dragen aan deze prachtige dag voor het bruidspaar!


Een 65-plusser inhuren voor uw organisatie?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.
 

U vindt ons door het hele land