Waterschap Vallei & Veluwe

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor een Waterschap Vallei & Veluwe waar één van onze flexkrachten in een bouwkundige functie aan de slag ging.

Waterschap Vallei & Veluwe

Voor de functie van Controleur veiligheid zocht het Waterschap Vallei & Veluwe een uitzendkracht met een bouwkundige achtergrond die goed zelfstandig kan werken. In onze zoektocht naar een geschikte kandidaat kwamen we uit bij 65plus uitzendkracht Johan van der Lee.


Uitzendkracht met ervaring in de bouw & techniek

Johan heeft uitgebreide ervaring als projectleider weg- en waterbouwkunde bij Provincie Noord-Holland en past hierdoor uitstekend binnen het profiel. De functie van controleur veiligheid verschilt qua taakinhoud wel van zijn vroegere functie, maar biedt volgens Johan een mooie nieuwe uitdaging waarbij hij zijn ervaring erg goed kan inzetten. ‘Ik spreek dezelfde taal als mijn collega’s en ik kan mijn functie zelfstandig uitoefenen’, aldus Johan. Hij voelt zich dan ook erg op zijn plek bij het Waterschap.


Van inventarisatie tot uitvoering

Overal in het landschap komen gemalen en stuwen voor. Deze moeten veilig zijn voor medewerkers van het Waterschap die werkzaamheden moeten verrichten en voor toevallige passanten. Johan waarborgt deze veiligheid door de gemalen en stuwen te inventariseren op een goede en veilige werking. Indien bij zijn inventarisatie blijkt dat een aanpassing nodig is, maakt hij een tekening en start de offertefase waarbij hij de potentiële bedrijven selecteert. Het afspraken maken en onderhandelen met leveranciers om de benodigde werkzaamheden uit te voeren maakt dan ook onderdeel uit van de functie.


Waterschap Vallei & Veluwe over onze 65plus uitzendkracht

Opdrachtgever Nico van Valkengoed, Coördinator Werktuigbouw/Elektrotechniek Afdeling Beheer Watersystemen, is bijzonder tevreden over zijn nieuwe collega Van der Lee. Hij zegt hierover: ‘Omdat Johan zeer flexibel is in zijn werktijden verloopt het afspraken maken met leveranciers en het uitvoeren van de werkzaamheden heel soepel en worden de werkzaamheden binnen een kort tijdsbestek uitgevoerd. Mijn collega’s en ik leren ook veel van zijn ervaring.'


Een 65-plusser inhuren voor jouw organisatie?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk onze actuele vacatures.