Will en Ria: door 65plus niet alleen familie, maar ook collega's

Maak kennis met Will en Ria, beiden werkzaam als bode voor de gemeente Heemstede en Bloemendaal. Zij vertellen graag hun verhaal over het doorwerken na de pensioenleeftijd.

Will deelt zijn ervaring: "Voordat ik met pensioen ging, werkte ik in een leidinggevende functie en huurde ik medewerkers in via Uitzendbureau 65plus. Toen wist ik al: als ik ooit met pensioen ben, ga ik ook via dit uitzendbureau aan de slag. Toen het eenmaal zover was, voelde ik me nog te vitaal om thuis te zitten, dus meldde ik me aan bij 65plus."

"Na een intakegesprek werd mij een baan aangeboden als gastheer op de Museum Plus Bus. Deze functie was mij op het lijf geschreven bleek later. Wat een mooie tijd heb ik gehad. Leuke contacten met de chauffeurs en mooi om iets voor de ouderen te kunnen betekenen. Toen er een vacature vrijkwam, heb ik mijn nicht Ria getipt. Geknipt voor deze baan en een leukere collega kun je bijna niet hebben!"

Inmiddels werken Will en Ria nog steeds samen, maar bij een andere opdrachtgever. Will: "Na een korte vakantie kwam het aanbod om als bode bij de gemeente Bloemendaal/Heemstede te solliciteren. Ook dit bleek weer een schot in de roos. Een functie die heel goed bij mij past. We worden opgenomen in het team als collega's en niet gezien worden als uitzendkrachten."

Ria en Will genieten van hun werk en voelen zich gewaardeerd. Will benadrukt: "Zo fijn om een aantal uren per week nog een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij! Ik hoop nog vele jaren via het uitzendbureau aan de slag te kunnen blijven."

Senioren gezocht of als AOW'er aan het werk?

Met hun positieve instelling en waardevolle ervaring zijn Will en Ria een aanwinst voor elke organisatie. Ben je op zoek naar betrouwbare en ervaren medewerkers, of overweeg je zelf om via 65plus aan de slag te gaan? Bekijk deze pagina, over het vinden van personeel, of deze pagina, waar alle vacatures van onze opdrachtgevers te vinden zijn.