Uitzendkrachten bij Zwembad de Krommerijn

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase voor Zwembad de Krommerijn waar meerdere van onze 65plus flexkrachten werkzaam zijn.

Uitzendkrachten bij Zwembad de Krommerijn

Uitzendkrachten voor verschillende functies

Openluchtzwembad de Krommerijn is met een feestelijke taart geopend op 27 april 2009. Om alles in goede banen te leiden zocht het zwembad een groot aantal medewerkers. Uitzendbureau 65plus leverde op korte termijn acht kandidaten die in verschillende functies aan het werk gingen.


Ervaren en enthousiaste flexkrachten voor de recreatieve sector

Zo gingen onze 65plus uitzendkrachten aan de slag als kassamedewerker, coördinator veiligheid en toezichthouder. Voor onze flexkrachten een leuke werkplek met veel sociaal contact en voor het zwembad flexibel inzetbare werknemers die met enthousiasme hun werk uitvoeren. Wat ons betreft een win-winsituatie!


Een 65-plusser inhuren voor jouw organisatie?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk onze actuele vacatures.