Al sinds 1975 is 65plus In Goede Handen gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van dienstverlenende functies, zoals klantenservice medewerkers. Wij hebben in ons bestand een groot aantal klantenservice medewerkers die ingezet kunnen worden bij uiteenlopende werkgevers in Nederland. Onze klantenservice medewerkers werken voor kleine en grote organisaties en kunnen fulltime, parttime en tijdelijk voor u aan de slag. Onze klantenservice medewerkers zijn een welkome aanvulling op uw diensten en zorgen ervoor dat uw klanten kundig worden geholpen. Ontdek zelf de meerwaarde van de oplossingsgerichte klantenservice medewerkers van 65plus In Goede Handen!

Het DNA van onze klantenservice medewerkers

Ontdek de meerwaarde van de klantenservice medewerkers van 65plus In Goede Handen

 • Communicatief vaardig

  Communicatief vaardig

  Onze klantenservice medewerkers zijn sociaal en beschikken over natuurlijk overwicht. 

 • Digitaal bekwaam

  Digitaal bekwaam

  Onze senioren zijn digitaal bekwame klantenservice medewerkers.

 • Oplossingsgericht

  Oplossingsgericht

  De klantenservice medewerkers zorgen altijd voor de juiste oplossing voor de klant.

 • Representatief

  Representatief

  De AOW-gerechtigde klantenservice medewerkers zijn met plezier het visitekaartje van onze opdrachtgevers.

Meer over onze klantenservice medewerkers

Telefonisch, via de e-mail, chat en social media: onze klantenservice medewerkers staan uw klanten graag te woord. Zij weten bovendien de uiteenlopende vraagstukken waar een klantenservice medewerker mee te maken krijgt op de juiste manier op te lossen. Onze klantenservice medewerkers zijn flexibel inzetbaar en kunnen de werkzaamheden eventueel ook vanuit huis uitvoeren. Alle klantenservice medewerkers in ons bestand spreken vloeiend Nederlands en indien gewenst hebben wij ook medewerkers die andere talen spreken.

Nieuws & Actualiteiten

“Wij zetten uitzendkrachten van 65plus In Goede Handen in voor verschillende functies, zoals portier, klusjesman en kok in de artiestenfoyer.”
TheaterHangaar Directeur TheaterHangaar

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?