Komt u ook naar de 50PlusBeurs 2022?

Van 13 tot en met 17 september 2022 vindt ’s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers voor de 28e keer plaats. Wij zijn aanwezig. U ook? Wij hebben een leuke kortingscode voor u!

Komt u ook naar de 50PlusBeurs 2022?

Hét Silver Event

De 50PlusBeurs is al 28 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met honderden stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

  • Data: dinsdag 13 t/m zaterdag 17 september 2022
  • Dagelijks open van: 10.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Ogen en oren tekort

De 50PlusBeurs brengt liefst 6 thema’s: Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, test je fitheid, volg leerzame presentaties en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen. Maak het mee, je komt ogen en oren tekort!

Bijzondere ontmoetingen

Ontmoet schrijvers, artiesten en personalities. Geniet van muziek, theater en show. Bekijk de nieuwe herfst- en wintercollectie bij de modeshows. Leer van presentaties van cardiologe Janneke Wittekoek of meteoroloog Helga van Leur. Ontdek het PlusPodium met onder andere Meester Frank Visser of televisie icoon Ivo Niehe. Ontdek de verhalen van operazangeres Francis van Broekhuizen of haak mee met Karin Bloemen. Beleef daarnaast het Hersenfestival met prof. dr. Erik Scherder en Dick Swaab.

Ontmoet ons!

Ook Uitzendbureau 65plus is aanwezig tijdens de 50PlusBeurs. Wij vertellen u met veel plezier alles over doorwerken na de AOW-leeftijd. Wij bieden namelijk dé uitkomst voor 65-plussers die graag betaald bezig blijven. Wij bieden door heel Nederland diverse banen aan die uitermate geschikt zijn voor senioren. Denk hierbij aan betaalde functies met een flexibel karakter en waarbij uw kennis, ervaring en natuurlijk overwicht zeer welkom zijn! Bezoek ons op de 50PlusBeurs en ontdek de uitgebreide mogelijkheden. U vindt ons bij beursstand 07E29 in Hal 7.

Daarnaast kunt u zich ook inschrijven voor één van onze sessies tijdens de beursdagen. Onze specialisten vertellen u meer over:

  • Wat zijn de voornaamste beweegredenen om door te werken na de AOW-gerechtigde leeftijd?
  • Wat is belangrijk om te weten voordat je aan de slag gaat?
  • Waarom heeft de arbeidsmarkt jou juist nu zo hard nodig?
  • Wat voor soort banen bieden wij aan?

Lees meer via www.50plusbeurs.nl/uitzendbureau-65plus

Met korting naar de 50PlusBeurs via 65plus

Bestel vóór 13 september 2022 een beursticket voor slechts € 7,50 i.p.v. € 17,50. Ga naar www.50plusbeurs.nl en bestel uw tickets met de actiecode: 65PLUS