Column 65plus HR Manager Jelle Kuijs 

“Waar mens en arbeid samenkomen is dynamiek gegarandeerd. Elke dag opnieuw!” 

En zo is 2021 alweer bijna voorbij. Ook weer een meeslepend jaar. Amper bijgekomen van een “vreemd” 2020, stond bij 65plus afgelopen jaar in het teken van hernieuwde, forse groei.

Column 65plus HR Manager Jelle Kuijs 

Onze maatwerkoplossingen bleken eens temeer van enorme toegevoegde waarde te zijn bij onze opdrachtgevers. De interne teams van 65plus, bestaande uit recruiters, accountmanagers, klantspecialisten en vestigingsverantwoordelijken hebben zich elke dag volop ingezet om vraag en aanbod op de seniore arbeidsmarkt te verbinden. Onze doelgroep bleek in groten getale bereid om te werken in de sectoren logistiek, transport, vervoer, onderwijs, office, facility en hospitality. En onze opdrachtgevers? Die waardeerden de specifieke toegevoegde waarde van de 65plus dienstverlening elke dag opnieuw!

Groei en waardering waren daarnaast ook thema’s die intern speelden. Meer dan ooit groeiden onze medewerkers door naar nieuwe rollen. Dit werd onder andere zichtbaar bij onze drie vestigingsverantwoordelijken, die allemaal intern zijn doorgestroomd. Prachtig om te zien hoe groei van de organisatie hand in hand kan gaan met persoonlijke groei van onze medewerkers. Het moge duidelijk zijn dat we deze ontwikkelingen zeer toejuichen.

Naast ons vaste clubje met bekende gezichten, zijn we er ook in de huidige krappe arbeidsmarkt weer in geslaagd om het 65plus-team uit te breiden. Zo gingen er doorgewinterde AOW-gerechtigden voor ons aan de slag, een als recruiter en een als trainer/coach. Wij weten natuurlijk als geen ander hoe waardevol door de wol geverfde werknemers zijn! Ook gingen er een aantal nieuwkomers in uitzendland aan de slag bij ons. Zo vond Marleen dé perfecte functie in haar nieuwe baan als recruiter bij 65plus, na meerdere dienstverlenende rollen te hebben gehad.

Tot slot maak ik graag een bruggetje naar jou. Want wegens aanhoudende groei is dit jouw kans om als recruiter of salesmedewerker bij ons team aan te sluiten. Dus ben je benieuwd of er bij 65plus wellicht mogelijkheden zijn om je carrière te vervolgen? Neem dan zeker contact met mij op via jellekuijs@65plus.nl. Ik maak graag kennis met je!

Jelle Kuijs - HR Manager 65plus