Column 65plus Vestigingsverantwoordelijke Kevin Velthuizen

“Uitzenden is mensenwerk. En dat maakt het zo leuk”

Op 1 mei 2016 ben ik het avontuur aangegaan bij 65plus. In de afgelopen vijf jaar heb ik allerlei mooie en uitdagende momenten mee mogen maken. Zo ben ik vanuit de rol als junior commercieel recruiter doorgegroeid naar vestigingsverantwoordelijke. Maar als je me vraagt wat mijn werk het leukst maakt? Dat is het werken met verschillende mensen en de dagelijkse (nieuwe) samenwerkingen met uitzendkrachten en opdrachtgevers!

Column Kevin Velthuizen, Vestigingsverantwoordelijke bij 65plus

Het begin van een mooie samenwerking 

Een van de mooiste, grootste en uitdagende projecten die ik heb mogen opstarten is de samenwerking met een landelijk technisch handelsbureau voor de functie chauffeurs. In 2018 kwamen ze via onze radiocommercial terecht bij 65plus. Een aantal maanden later begon de samenwerking met het inzetten van chauffeurs voor drie locaties. Wat bleek? Onze uitzendkrachten zijn zodanig een match met dit mooie bedrijf, dat er inmiddels voor ongeveer 15 locaties chauffeurs dagelijks aan het werk zijn. Het mooie is dat we dit echt als team hebben gerealiseerd. De betrokken uitzendkrachten, mijn hardwerkende team en een enthousiaste opdrachtgever: uitzenden is mensenwerk!  

Samen kom je er wel 

Afgelopen anderhalf jaar heeft ons meer dan ooit laten zien dat samenwerken zó belangrijk is. Ondanks de coronacrisis kijk ik dan ook met een goed gevoel terug op een bijzondere tijd waarin we als organisatie grote en mooie stappen hebben gemaakt. Inmiddels zijn we 100+ samenwerkingen met bedrijven en 1.000+ werkende uitzendkrachten verder. Van receptiewerkzaamheden en magazijnwerk tot en met professionals in de finance en engineering.

Succesfactor 

Al snel na de eerste lockdown bleek de betrouwbaarheid, flexibiliteit, maar ook gedrevenheid van de vitale 65-plussers weer naar boven te komen. Het was eerst even schrikken voor iedereen, maar de telefoon stond vanaf april roodgloeiend met mensen die aan het werk wilden. Zo belden uitzendkrachten Piet (68) en Henk (67) ons met allerlei ideeën over nieuwe samenwerkingen met bedrijven. Het was iets wat we dagelijks meemaakten. Zo zie je maar, het zien van kansen in deze tijden doen we samen. 

Flexibel zijn, meebewegen met de markt, durven vooruit te kijken en te blijven investeren, zijn en blijven de kwaliteiten van 65plus, wat de situatie ook is. Maar de grootste succesfactor is het teamwork, met onze geweldige doelgroep in het bijzonder! 

Kevin Velthuizen – Vestigingsverantwoordelijke 65plus