De gouden generatie: elke dag opnieuw maken we samen het verschil

65plus kent de kracht van diversiteit binnen een team. Dit zorgt voor verschillende inzichten, meer kansen en meer synergie. Wij bieden onze opdrachtgevers dan ook toegang tot een groep medewerkers die dankzij hun levens- en werkervaring van grote meerwaarde zijn. AOW'ers die gemotiveerd zijn om van toegevoegde waarde te zijn voor de maatschappij. Daarnaast bieden we AOW-gerechtigden de mogelijkheid om door te blijven werken, nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te leren kennen.

De gouden generatie: elke dag opnieuw maken we samen het verschil

Benieuwd hoe de gouden generatie een blijvende impact heeft op de samenleving? Onze gloednieuwe bedrijfsvideo hieronder geeft een kijkje in onze organisatie en de banen van onze AOW'ers. 

De voordelen van doorwerken

Iedereen wil het maximale uit het leven halen. Of je nu jong of oud bent, het is altijd fijn als je iets bij kunt dragen. De waardering voelen van mensen om je heen. Mensen ontmoeten en blijven leren. Door te blijven werken na je AOW-gerechtigde leeftijd, blijf je bezig, vul je jouw inkomen aan en verbreed je je sociale netwerk.

De gouden generatie

De gouden generatie is hulpvaardig en bestaat uit aanpakkers en doeners. Uit mensen die kennis willen overdragen of openstaan om te leren. Bij 65plus geloven we in de kracht van mensen met ervaring. Als onmisbare kwaliteit in elk team, zowel flexibel als op projectbasis met de juiste ondersteuning. Onze mensen zijn duurzaam inzetbaar op kantoor, klein transport, facility en in het onderwijs. En ook in hospitality, techniek, finance, logistiek en het personenvervoer.

Elke dag opnieuw maken we samen het verschil

Ook de gouden generatie op de werkvloer? Plaats hier je vacature en wij zoeken vrijblijvend naar de meest geschikte kandidaat voor jouw personeelsaanvraag. Ben je AOW-gerechtigd en wil je aan het werk blijven? Bekijk dan alle vacatures en solliciteer online!