Dit waren enkele 65plus hoogtepunten van 2021

Onze HR Manager Jelle Kuijs omschreef het al in zijn column: 2021 was in allerlei opzichten een bijzonder jaar, waarbij groei en waardering centraal stonden. Zo werd het team uitgebreid en groeiden collega's door naar nieuwe functies. En waar het allemaal om draait: iedere dag weer maakten we de ideale match tussen onze enthousiaste 65-plussers en opdrachtgevers, iets waar we trots op zijn!

Wat ons team het meest is bijgebleven van dit jaar? We selecteerden een aantal hoogtepunten.

Lisa Martens, Vestigingsverantwoordelijke, vertelt: 

Wat we met ons team hebben neergezet tijdens de Formule 1 was heel gaaf. Er ging een grote groep 65-plussers aan de slag als beheerder van de fietsenstalling tijdens dit unieke event. We kregen van alle kanten enthousiaste reacties, bijvoorbeeld van onze vedette Annet. Ook ben ik heel blij om iedere dag weer samen te werken met mijn leuke team!

Tamara Meij, Manager Onderwijs, voegt daaraan toe: 

We zijn dit jaar gestart met een nieuw 65plus In het Onderwijs team, waarbij we vanuit een centrale locatie de gehele onderwijsbranche in Nederland bedienen. Ook mogen de gewonnen onderwijs aanbestedingen niet ontbreken in dit lijstje hoogtepunten. En wat persoonlijker: ik heb promotie mogen maken naar Manager Onderwijs!

Ook Maria Coga, Vestigingsverantwoordelijke Onderwijs, is intern doorgegroeid:

Ik ben erg blij met mijn nieuwe functie, dat is zeker een hoogtepunt! Ook ben ik trots op mijn 65plus In het Onderwijs collega's en ik kijk met veel plezier terug op alle uitdagingen, bijvoorbeeld behoorlijk wat last minute aanvragen, die we keer op keer hebben weten op te lossen. 

Kevin van Tiggelen, Teamleider Accountmanagement, sluit af:

Ik kan eigenlijk niet kiezen tussen alle mooie momenten. ​​​​​​Maar één ding is zeker: mijn team en ik zijn trots en dankbaar dat we wekelijks zo’n 2.500 kandidaten aan de slag hebben bij zo'n 1.000 opdrachtgevers. Wij willen hen dan ook hartelijk bedanken voor de samenwerking!