Werk voor gepensioneerden

U heeft er misschien nog nooit echt bij stil gestaan. Maar wist u dat u met al uw ervaring een waardevolle medewerker bent voor een bedrijf? U kent tenslotte het klappen van de zweep in de branche waar u gewerkt heeft en brengt een hoop kennis met u mee. Dus waarom zou de officiële pensioenleeftijd een reden zijn dat u niet meer kunt werken? Bij uitzendbureau 65plus bieden we daarom uitgebreide mogelijkheden qua werk voor gepensioneerden om ook na uw pensioen in een passende functie aan de slag te gaan.

 

Hét uitzendbureau voor senioren

65plus is een uitzendbureau voor senioren en heeft een ruime ervaring in arbeidsbemiddeling voor ouderen. Wij zijn ervan overtuigd dat u met uw motivatie en ervaring een waardevolle rol van betekenis kunt spelen bij onze opdrachtgevers. Daarom biedt 65plus diverse mogelijkheden om na uw pensioen aan de slag te gaan. Hiervoor hebben wij een ruim vacatureaanbod met daarin zowel tijdelijke als langdurige opdrachten bij werkgevers in verschillende branches.

Met een begeleiding op maat door onze intercedenten vinden wij zo de baan die perfect aansluit bij uw wensen en capaciteiten.

Vraag het onze intercedenten

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Schrijf u dan vandaag nog in als werkzoekende bij senioren uitzendbureau 65plus of neem vrijblijvend contact op met een van onze intercedenten. Zij helpen u graag verder.

Wat voor werk u ook zoekt

Wilt u de job vinden die bij u past? Schrijft u zich dan vrijblijvend in bij Uitzendbureau 65plus. Wij bieden functies in diverse branches en functiegroepen van LBO t/m WO-niveau en vinden voor u de baan die aansluit bij uw wensen. Bekijk onderstaand enkele actuele vacatures, gebruik de filters om een vacature te vinden of neem contact op voor meer informatie.

Een selectie van onze vacatures

Verfijn uw keuze

  • Er zijn geen vacatures gevonden