Hét uitzendbureau voor senioren

65plus is een uitzendbureau voor senioren en heeft een ruime ervaring in arbeidsbemiddeling voor ouderen. Wij zijn ervan overtuigd dat u met uw motivatie en ervaring een waardevolle rol van betekenis kunt spelen bij onze opdrachtgevers. Daarom biedt 65plus diverse mogelijkheden om na uw pensioen aan de slag te gaan. Hiervoor hebben wij een ruim vacatureaanbod met daarin zowel tijdelijke als langdurige opdrachten bij werkgevers in verschillende branches.

Met een begeleiding op maat door onze intercedenten vinden wij zo de baan die perfect aansluit bij uw wensen en capaciteiten.

Vraag het onze recruiters

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Schrijf u dan vandaag nog in als werkzoekende bij senioren uitzendbureau 65plus of neem vrijblijvend contact op met een van onze intercedenten. Zij helpen u graag verder.

65plus In Goede Handen

Klik hier verder voor onze actuele facilitaire, hospitalty en office vacatures.


Via 65plus In Goede Handen kunt u bijvoorbeeld aan de slag als receptionist, telefonist, baliemedewerker, secretaresse, gastheer of gastvrouw, huismeester, klusjesman, conciërge, portier of suppoost.

65plus Op de Weg

Klik hier verder voor onze actuele vacatures op het gebied van transport, vervoer en logistiek.


Via 65plus Op de Weg kunt u bijvoorbeeld aan de slag als koerier, chauffeur B/BE, chauffeur personenvervoer, bijrijder, privéchauffeur, directiechauffeur, valet parker, hiker of heftruckchauffeur.

65plus In het Onderwijs

Klik hier verder voor onze actuele onderwijs en onderwijs-ondersteunende vacatures.


Via 65plus In het Onderwijs kunt u (blijven) werken als leerkracht, examinator, surveillant, beoordelaar, docent, huiswerkbegeleider, conciërge, receptionist, administratief medewerker, klusjesman of schoonmaker.

Onze locaties