65plus Werving en Selectie

Uitzendbureau 65plus, uw Werving- en Selectiebureau

Zoekt u een vaste medewerker voor uw organisatie met veel kennis en ervaring? Uitzendbureau 65plus neemt het werving- en selectieproces graag van u over.

Het werven van de juiste mensen is altijd maatwerk. Uitzendbureau 65plus heeft de kennis en het netwerk om uw vacature te vervullen en de HR-software om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen voor de juiste match: parttime of fulltime, voor een project of langere tijd, middensegment of professional. Wij weten de juiste kandidaten voor u te vinden! En dat al tegen een scherpe werving en selectie fee vanaf € 2.000.

Al meer dan 40 jaar is Uitzendbureau 65plus succesvol in werving en selectie van AOW-gerechtigden. Wij zijn in staat om de ideale match te creëren tussen opdrachtgever en kandidaat. Dus zoekt u vast personeel? Bekijk dan nu de mogelijkheden of neem direct contact met ons op.


Korte doorlooptijd

Het is van belang dat uw vacature snel wordt ingevuld, zodat de groei en continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft. Werving en Selectie zit al sinds 1975 in onze genen; door onze jarenlange ervaring en gestructureerde processen zorgen we zijn wij in staat om een bemiddeling op korte termijn te realiseren. Wij bijten ons ook vast in functies die schaars zijn of lastiger zijn in te vullen.

Werkwijze 65plus Werving en Selectie

Kenmerkend voor de werkwijze van Uitzendbureau 65plus is onze persoonlijke aanpak. Wij zijn nauw betrokken bij uw organisatie en zoeken contact met sleutelfiguren. Niet alleen om in een persoonlijk gesprek de inhoudelijke aspecten van de functie te bespreken, maar ook om de bedrijfscultuur te proeven.

Op basis van de door u verstrekte informatie starten wij met een uitgebreide search. Potentiële kandidaten worden door ons geïnterviewd en specifiek beoordeeld op hun capaciteiten voor de functie en zo volledig mogelijk over de vacature en uw organisatie geïnformeerd. Indien de kandidaat geschikt bevonden is wordt hij op basis van het CV en motivatie bij u geïntroduceerd. Vervolgens zal Uitzendbureau 65plus voor u de interviews coördineren.

Alle vacatures plaatsen wij op onze website. In samenspraak met u kunnen wij additionele ondersteuning bieden om specifieke profielen aan te sporen op een vacature te reageren. U kunt hierbij denken aan geschreven media, vacaturesites en het inzetten van een social media campagne.

Wij beschikken over een groot en divers bestand met gemotiveerde kandidaten die per direct of op korte termijn inzetbaar zijn. Zij vervullen vacatures op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Voor Uitzendbureau 65plus is het mogelijk om binnen een tijdsbestek van slechts enkele uren tot maximaal enkele dagen duidelijkheid te verschaffen welke kandidaten per direct of op korte termijn beschikbaar zijn.

Werving

Uitzendbureau 65plus maakt gebruik van diverse middelen om voor u de juiste kandidaat te selecteren.

 • Een up-to-date database met meer dan 100.000 beschikbare kandidaten
 • Wij bieden een enorme diversiteit aan kandidaat profielen
 • Uw vacature wordt breed uitgezet, zowel online als offline
 • Wij nemen uw vacature serieus en gaan direct voor u op zoek naar de perfecte match 
 • Wij werven tevens proactief op jobboards en vakgerelateerde communities

Selectie

Het selecteren van de juiste kandidaat begint zodra u een vacature bij ons heeft uitgezet.

 • CV’s worden nauwkeurig gescreend en alle reacties worden beantwoord
 • Na een telefonische screening volgt een uitgebreid en persoonlijk intakegesprek bij ons op kantoor
 • Uiteraard voeren wij een referentiecheck uit
 • Bij gebleken geschiktheid ontvangt u een lijst met geschikte kandidaten en daarnaast een gespreksverslag en motivatie per kandidaat

Voordelen

 • U besteedt uw werving uit aan dé marktleider in arbeidsbemiddeling van senioren
 • U kunt direct een beroep doen op één of meerdere kandidaten uit onze database
 • U kunt rekenen op een deskundige en efficiënte werkwijze waarbij snelheid en kwaliteit worden nagestreefd
 • U ontvangt alleen CV’s van kandidaten die perfect aansluiten op uw zoekprofiel
 • U bespaart op tijdrovende werkzaamheden zoals het lezen en beantwoorden van sollicitaties
 • U bespaart op hoge advertentiekosten
 • W&S-fee al vanaf € 2.000. Staffelkorting is mogelijk

Meld uw vacature aan en wij gaan direct voor u aan de slag

Uw vacature

Max. 64,00MB