65plus Op de Weg heeft meer dan veertig jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling van chauffeurs in de goederentransport en het personenvervoer. Zo beschikken wij onder andere over directiechauffeurs: zij kunnen tijdelijk, parttime of fulltime bij u werken. De directiechauffeurs van 65plus Op de Weg – ook wel privéchauffeurs genoemd – brengen directieleden, MT-leden en buitendienstmedewerkers naar hun zakelijke afspraken en staan tijdens deze afspraken stand-by. De medewerkers worden vervoerd in hun privéauto of een leaseauto van de werkgever. Het ideale aan een directiechauffeur is dat uw medewerker tijdens de dagelijkste woon-werkkilometers zijn werkzaamheden kan voortzetten, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

Het DNA van onze directiechauffeurs

Ontdek de meerwaarde van de directiechauffeurs van 65plus Op de Weg

 • Sociaalvaardig

  Sociaalvaardig

  Onze directiechauffeurs zijn sociaalvaardig en hebben een net voorkomen.

 • Klantvriendelijk

  Klantvriendelijk

  De flexkrachten hebben een klantvriendelijke houding en zijn behulpzaam.

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar

  Onze directiechauffeurs hebben jarenlange rijervaring en zijn punctueel.

Meer over onze directiechauffeurs

De directiechauffeurs van 65plus Op de Weg hebben aantoonbare jarenlange rijervaring, veel schadevrije jaren en zij kunnen rijden in iedere auto – of dit nu een handgeschakelde auto of auto met automaat is. De chauffeurs gaan secuur om met de auto’s waar ze in rijden én ze zorgen dat uw medewerkers veilig en snel van A naar B worden vervoerd.

Nieuws & Actualiteiten

“Europe Steel Center heeft al meerdere keren mensen via 65plus Op de Weg aan het werk gehad. Mensen die graag aan het werk zijn en gemotiveerd de klus klaren.” Europe Steel Center Directeur Europe Steel Center

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?