Wilt u personen van A naar B brengen, bijvoorbeeld om mensen tussen hun woning en werk te verplaatsen? Kies dan voor de privéchauffeurs van 65plus Op de Weg. 65plus Op de Weg heeft meer dan veertig jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling van chauffeurs in de goederentransport en het personenvervoer. Onze privéchauffeurs zijn gespecialiseerd in het chauffeuren van één of meerdere passagiers. Deze medewerkers besturen leaseauto’s en privéauto’s van personen en zorgen dat zij van de ene plek naar de andere plek vervoerd worden. Wordt de opdrachtgever naar een afspraak gebracht, dan wacht de privéchauffeur tot de afspraak is afgelopen.

Het DNA van onze privéchauffeurs

Ontdek de meerwaarde van de privéchauffeurs van 65plus Op de Weg

 • Sociaalvaardig

  Sociaalvaardig

  Onze privéchauffeurs zijn sociaalvaardig en hebben een net voorkomen.

 • Klantvriendelijk

  Klantvriendelijk

  De flexkrachten hebben een klantvriendelijke houding en zijn behulpzaam.

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar

  Onze privéchauffeurs hebben jarenlange rijervaring en zijn punctueel.

Meer over onze privéchauffeurs

De privéchauffeurs van 65plus Op de Weg zijn zeer secuur en springen voorzichtig om met de auto’s waar zij in rijden. De chauffeurs hebben aantoonbare jarenlange rijervaring en kunnen rijden in uiteenlopende automerken en autosoorten, zoals trouwauto’s, limousines en (kleine) bestelwagens voor luchthavenvervoer. De privéchauffeurs kunnen fulltime, parttime of tijdelijk voor u werken.

Nieuws & Actualiteiten

“Europe Steel Center heeft al meerdere keren mensen via 65plus Op de Weg aan het werk gehad. Mensen die graag aan het werk zijn en gemotiveerd de klus klaren.” Europe Steel Center Directeur Europe Steel Center

Snel uw uitzendtarief berekenen?