Downloads voor Werkgevers

Ter aanvulling op uw administratie

Via deze pagina kunt u verschillende (PDF) documenten terugvinden en downloaden ter aanvulling op uw administratie. Om een document te kunnen lezen klikt u op de desgewenste regel. Om een bestand op te kunnen slaan, gaat u op de regel staan van het document dat u wilt downloaden en drukt u op de rechter muisknop en kiest u Doel opslaan als....

Om onze documenten te kunnen lezen heeft u Adobe Reader nodig. Heeft u deze niet, klik dan hier voor de laatste versie.

 

Mocht u een specifiek document missen op onze website, dan horen wij dit uiteraard graag van u. Wij zullen uw verzoek in behandeling nemen als u onderstaand contactformulier invult.

Ja, ik heb een vraag!

U bent werkgever en u heeft een vraag/verzoek voor Uitzendbureau 65plus? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u onderstaande webformulier te gebruiken. Graag vragen wij u om in onderstaandefromulier aan te geven bij welk regiokantoor u uw vraag wilt neerleggen.

Uw vraag/verzoek zal op doordeweekse dagen direct in behandeling worden genomen. Doorgaans ontvangt u dezelfde dag nog een reactie van ons, maar altijd binnen 24 uur op werkdagen. Vul onderstaande volledig en zo correct mogelijk in, zo kunnen wij sneller uw vraag beantwoorden.

 

Max. 64,00MB