65plus In Goede Handen beschikt over ervaren en deskundige mannen en vrouwen die als suppoost, hoofdsuppoost of toezichtmedewerker aan de slag willen. Zij kunnen fulltime, parttime of tijdelijk aan de slag bij onder andere musea, tentoonstellingen, symposia en meer. De suppoosten van 65plus In Goede Handen, ook wel zaalwachten, publieksmedewerkers of museumbeveiligers genoemd, hebben de controle over de schilderijen en overige kunstwerken en zorgen ervoor dat deze niet vernield, beschadigd of ontvreemd worden. Daarnaast geven zij bezoekers meer informatie en kunnen hen de weg wijzen.

Het DNA van onze suppoosten

Ontdek de meerwaarde van de suppoosten van 65plus In Goede Handen

 • Oplettend

  Oplettend

  Onze suppoosten hebben een scherp oog en zijn oplettend.

 • Natuurlijk overwicht

  Natuurlijk overwicht

  De suppoosten hebben een natuurlijke overwicht en dwingen respect af.

 • Gastvrij

  Gastvrij

  Uw bezoekers worden gastvrij verwelkomd door onze suppoosten.

Meer over onze suppoosten

De suppoosten van 65plus In Goede Handen zijn betrouwbaar, stralen een natuurlijk overwicht uit en zijn bovenal zeer klantvriendelijk. Ze houden de boel nauwlettend in de gaten, maar hebben tegelijkertijd een gastvrije uitstraling. Desgewenst beschikken onze medewerkers over EHBO- en BHV-diploma’s en -certificeringen en kunnen zij bevoegd worden om kunstwerken te verplaatsen.

Actuele vacatures

Bekijk ons overzicht van actuele vacatures

 • Suppoost Museum in Amsterdam-Centrum

  Amsterdam - MBO - NOORD-HOLLAND - 12-24

  Aan de slag als suppoost in Amsterdam-Centrum? Ben je oplettend, heb je natuurlijk overwicht en ben je gastvrij? Bij 65plus zijn wij...

Nieuws & Actualiteiten

“Wij zetten uitzendkrachten van 65plus In Goede Handen in voor verschillende functies, zoals portier, klusjesman en kok in de artiestenfoyer.”
TheaterHangaar Directeur TheaterHangaar

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?