Nieuw: ga als administratief medewerker aan de slag binnen het onderwijs

De maatschappij is veranderlijk. Altijd in beweging, in ontwikkeling. Met de arbeidsmarkt is dat net zo. En wij bewegen graag mee. Zo bleek er in het onderwijs meer en meer behoefte te zijn aan kundige administratieve krachten. Daarom bieden wij onze onderwijsklanten met plezier de mogelijkheid om de ervaring van onze enthousiaste AOW'ers in te zetten binnen deze functie. Tegelijkertijd kunnen de AOW-gerechtigden die binnen deze functie willen werken hun hart ophalen bij een van onze vele onderwijsrelaties in heel Nederland.

Nieuw: ga als administratief medewerker aan de slag binnen het onderwijs

Wat je als AOW'er zou moeten weten over de functie

Ga je als administratief medewerker aan de slag binnen het onderwijs, dan bied je ondersteuning bij werkzaamheden van de financiële afdeling of leerlingenadministratie. Je zorgt voor het correct en tijdig betalen van facturen, archiveert documenten en houdt het leerlingenadministratiesysteem nauwkeurig bij. Daarnaast onderhoud je contact met docenten, leerlingen, ouders/verzorgers en leveranciers. Kortom, mede dankzij jouw inzet lopen de administratieve processen binnen de onderwijsinstelling op rolletjes. Jij weet daar als ervaren administratief medewerker met verve invulling aan te geven. De functie is bijvoorbeeld ook ideaal voor senioren die jarenlang in het bedrijfsleven hebben gewerkt en interesse hebben in een overstap naar het onderwijs. 

Aan de slag in het onderwijs?

Als senior in het onderwijs kan jij van onschatbare waarde zijn voor de scholieren. Van mensen in het onderwijs wordt namelijk heel wat verwacht: van lesgeven tot nakijken en orde houden. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw levens- en werkervaring hierbij aan bij kunnen dragen. Het maakt niet uit wat je voorkeur heeft, wij kunnen de juiste match met de perfecte opdrachtgever voor je maken. Zodat jij aan de slag kunt als surveillant, toezichthouder, receptionist, conciërge, beoordelaar, docent, leswaarnemer, examinator, huiswerkbegeleider én als administratief medewerker. 

Zo was onze examensurveillant Doris heel blij dat ze weer aan de slag kon! Deze vedette is namelijk heel gemotiveerd om aan het werk te blijven: “Ik blijf graag bezig en wil mijn steentje bijdragen”. Haar collega Ineke vertel wat surveilleren zo leuk maakt volgens haar: "Ik vind surveilleren zo leuk, omdat ik dan onder de studenten ben en daar blijf ik jong bij!" Ook aan de slag binnen dit mooie vakgebied? Bekijk hier al onze onderwijs vacatures

De meerwaarde van een 65-plusser op de werkvloer

Administratief medewerkers zijn onmisbaar in iedere onderwijsinstelling. Dankzij hun inzet verlopen alle administratieve processen namelijk soepel en correct. Dit kan gaan om de financiële administratie, met onder andere het opstellen en betalen van facturen als werkzaamheden. Maar in het onderwijs is ook de leerlingenadministratie een essentieel onderdeel van de administratieve afdeling. De AOW’ers van 65plus weten door hun jarenlange ervaring met administratieve taken als geen ander invulling te geven aan hun baan. Bovendien zijn zij digitaal bekwaam, sociaalvaardig en hebben natuurlijk overwicht. Welkome eigenschappen op iedere werkvloer!

De uitzendkrachten van 65plus die als administratief medewerker aan de slag gaan zijn:

  • Zorgvuldig
    Onze administratief medewerkers staan bekend om hun nauwkeurigheid en efficiëntie.
  • Digitaal bekwaam
    Onze senioren komen net van de arbeidsmarkt en zijn zeer digitaal bekwaam.
  • Ervaren
    Door hun levens- en werkervaring, hebben onze flexkrachten de juiste expertise en eigenschappen in huis. 

Ook de ervaring van een van onze uitzendkrachten bij jou op de werkvloer?

Wil je een vacature bij 65plus aanmelden en je uitzendtarief berekenen? Wij zoeken graag vrijblijvend voor je naar de meest geschikte kandidaat voor jouw personeelsaanvraag. Vul dit formulier in en wij gaan direct voor je aan de slag.