Als 65-plusser werken in de hospitality? Bij 65plus kan het!

Je ziet ze in de kantine van een bedrijfsverzamelpand, wanneer je in een museum kunst gaat bekijken of als je incheckt in een hotel: hospitality medewerkers zijn overal nodig. En nee, die banen zijn niet alleen maar weggelegd voor jongeren en studenten, integendeel. Bij 65plus zorgen we er namelijk voor dat onze ervaren senioren geplaatst worden bij de leukste opdrachtgevers in heel Nederland!

Als 65-plusser werken in de hospitality? Bij 65plus kan het!

Hospitality werkzaamheden

Als hospitality medewerker zorg jij ervoor dat mensen een warm welkom krijgen bij hun bezoek, of dit nu in een museum, parkeergarage of in een restaurant is. Gastvrijheid staat voorop. 65plus heeft, door de jaren heen, een pool van betrouwbare, enthousiaste en loyale medewerkers opgebouwd die op dit soort plekken van grote meerwaarde zijn.

Werken in de catering, als baliemedewerker, of toch als suppoost?

Van cateringmedewerker en receptionist tot portier en suppoost: bij 65plus kun je aan de slag binnen uiteenlopende hospitality functies. Zo plaatsen we onze mensen daarnaast als gastheer/gastvrouwen baliemedewerker. Het enige wat jij hoeft te doen is solliciteren op een baan naar jouw keuze en wij nemen contact met je op wanneer jouw profiel aansluit op de wensen van de opdrachtgever.

Ervaringen van andere 65-plussers

Wij hebben, zoals hierboven al benoemd, al de nodige mensen geplaatst bij onze opdrachtgevers binnen de hospitality. Zo werkt Herma als cateringmedewerker bij het Science Park in Amsterdam. Hier verzorgt ze de lunch, koffie en thee, zorgt ze ervoor dat alle automaten schoon zijn en dat alles nog voldoende op voorraad is. “Het is een leuke baan en ‘t geeft mij energie, en daar doe je het als 65-plusser ook voor." Daarnaast werkt Joke via 65plus als receptioniste bij Caterpillar: “Ik zeg altijd: je bent zo oud als je je voelt. Werken via 65plus zorgt ervoor dat ik me jong voel. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn en wil echt iets toevoegen aan het bedrijf. Ik heb het liever te druk dan te rustig.”

Ook aan de slag binnen de hospitality?

Wil jij als 65-plusser ook graag aan de slag als hospitality medewerker, om iedereen met een glimlach te verwelkomen? Wij hebben meer dan genoeg opdrachtgevers die graag van jouw levenservaring en expertise willen gebruikmaken. Kijk vooral even tussen onze vacatures! Ben je een opdrachtgever met behoefte aan personeel? Lees hier alles over de mogelijkheden.