Nederland viert Nationale Ouderendag

Vandaag is het Nationale Ouderendag, de dag dat Nederlandse senioren in het zonnetje worden gezet. Deze dag is in het leven geroepen door het Nationaal Ouderenfonds en vandaag worden er diverse wensen in vervulling gebracht. Lees er hier meer over.

Nederland viert Nationale Ouderendag

Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk in vervulling kunnen laten gaan. Bijvoorbeeld omdat ze alleen zijn, ze geen vervoersmiddel hebben, ze aan huis gebonden zijn of ze dag en nacht in touw zijn als mantelzorger. Op Nationale Ouderendag is er speciale aandacht voor deze wensen. Op en rond die dag vervult het Nationaal Ouderenfonds de wensen van duizenden ouderen. Vrijwilligers door het hele land staan klaar om ouderen in het zonnetje te zetten.
 

Over het Nationaal Ouderenfonds

Nationale Ouderendag is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Het hele jaar door steunt dit fonds ouderen in Nederland. Heb je behoefte aan een luisterend oor of een gezellig praatje? Maak je graag uitstapjes, wil je meer sociale contacten opdoen of heb je vragen op het gebied van ouder worden? Kijk op de website van het Nationaal Ouderenfonds en ontdek wat het fonds voor jou kan betekenen. 

Ben je benieuwd welke activiteiten er in je regio worden georganiseerd? Neem een kijkje op de deze website van het Nationaal Ouderenfonds lees je ook meer informatie over de wensen die in vervulling worden gebracht.