Nieuw bij 65plus: Klantenservice medewerkers

Een goede klantenservice is essentieel voor ieder bedrijf. En daarvoor zijn kundige medewerkers nodig! 65plus In Goede Handen biedt sinds kort een flexibele oplossing met onze ervaren klantenservice medewerkers. Zij zijn niet alleen communicatief vaardig en oplossingsgericht, maar ook digitaal bekwaam en bieden een unieke meerwaarde door hun natuurlijk overwicht. Onze Teamleider Accountmanagement Kevin van Tiggelen: "We zagen heel veel kansen. De functie past goed bij de wensen van 65-plussers, onder andere door het vaak flexibele karakter. Daarnaast staan veel organisaties te springen om gedreven medewerkers voor de afdeling klantenservice."

Nieuw bij 65plus: Klantenservice medewerkers

Kevin vertelt verder: "Landelijk melden veel kandidaten zich bij ons aan die een office achtergrond hebben en graag werkzaamheden uitvoeren die in lijn liggen met de functie klantenservice medewerker, en natuurlijk maakt de kandidaat de markt. Daarnaast sluit de functie goed aan bij de drijfveren waarom een kandidaat zich aanmeldt bij 65plus: het sociale aspect, kennisoverdracht en een nuttige bijdrage leveren voor een organisatie."

"Ook kunnen de werkzaamheden zowel op locatie als thuis worden uitgevoerd wat de functie ook in deze periode een groot draagvlak biedt."

Direct een ideale match

Kevin: "Dat er behoefte is aan gedreven krachten binnen deze functie, bleek al snel! Er zijn namelijk al diverse 65plus vedetten aan de slag als klantenservice medewerker. Een leuk voorbeeld: er zijn momenteel twee uitzendkrachten aan de slag zijn bij een opdrachtgever in de functie van juridisch medewerker klantcontact."

"Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in massaclaims en is hierin de grootse speler van Nederland. Zij richten zich op banken, verzekeraars en andere grote instellingen die consumenten en bedrijven op een oneerlijke wijze behandelen. Onze 65-plussers hebben zowel schriftelijk als telefonisch contact met (potentiële) cliënten. Zij geven hun actuele informatie en uitleg met betrekking tot de diensten en claims van de opdrachtgever. Vanuit hun expertise leveren zij een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling."

Ook een klantenservice medewerker nodig?

Wilt u ook de kundige klantenservice medewerkers van 65plus op uw werkvloer? Bekijk alles over onze senioren of plaats direct uw vacature en wij gaan vrijblijvend voor u op zoek naar de geschikte medewerker(s) voor uw bedrijf.

Bent u AOW-gerechtigd en wilt u aan de slag als klantenservice medewerker?

Klik dan hier voor meer informatie over deze functie en ontdek meteen onze vacatures. Bent u enthousiast over een van de mogelijkheden? Solliciteer dan zeker online. We komen graag in contact met gedreven senioren die communicatief vaardig en oplossingsgericht zijn!