Techniek vraagt om de juiste medewerkers. Onze senioren kunnen écht het verschil maken op de werkvloer van onze opdrachtgevers. Dit is onder andere toe te schrijven aan hun senioriteit, jarenlange ervaring en de intrinsieke motivatie om aan de slag te blijven binnen de techniek. U bent dan ook een welkome toevoeging baan vele organisaties. 65plus Professionals bemiddelt u graag binnen diverse techniekfuncties, denk bijvoorbeeld aan projectmanager, technisch manager, adviseur, kwaliteitsmanager en engineer. Gaat u de uitdaging aan?

Onze actuele vacatures in de techniek

 • Airfreight Forwarder Export

  Schiphol - HBO - NOORD-HOLLAND - 12-24

  Bent u een AOW’er uit de regio Amsterdam met een uitgebreide techniekachtergrond? Dan komen wij graag in contact met u! Heeft u jarenlang op...

Direct aan de slag als professional

Heeft u een passende vacature gevonden? Solliciteer dan direct en heel eenvoudig online.

Kunnen wij u ondersteunen in uw zoektocht naar een baan in de finance, ICT, techniek, zorg of het onderwijs? Neem dan contact op met onze hr-specialisten.

Het DNA van onze techniek professionals

 • Ervaring in techniek

  Ervaring in techniek

  Onze professionals zijn recentelijk nog actief geweest op tactisch en strategisch niveau.

 • Actuele kennis

  Actuele kennis

  De digitaal bekwame 65plus professionals beschikken over de meest actuele technische kennis.

 • Minimale inwerktijd

  Minimale inwerktijd

  Combineer motivatie, kennis en ervaring met senioriteit en er is sprake van een minimale inwerktijd van onze professionals.

 • Referentiecheck

  Referentiecheck

  Onze recruiters zorgen altijd voor een diploma- en referentiecheck van iedere professional, waardoor altijd de juiste professional op de juiste plek zit.