Met een uitgebreide loopbaan in de techniek zijn onze professionals in staat daadwerkelijk het verschil te maken. Door hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van dit vakgebied weten zij raad met zowel de wetenschappelijke, als economische, sociale en praktische aspecten van de techniek. Door onze uitgebreide database met onder andere projectmanagers, technisch managers, adviseurs, kwaliteitsmanagers en engineers bent u via 65plus verzekerd van de juiste professional. Teams aansturen, projecten managen, producten optimaliseren of uw bestuur adviseren: onze techniek professionals gaan graag de uitdaging aan!

Het DNA van onze techniek professionals

Ontdek de meerwaarde van de technici van 65plus Professionals

 • Ervaring in techniek

  Ervaring in techniek

  Onze professionals zijn recentelijk nog actief geweest op tactisch en strategisch niveau.

 • Actuele kennis

  Actuele kennis

  De digitaal bekwame 65plus professionals beschikken over de meest actuele technische kennis.

 • Minimale inwerktijd

  Minimale inwerktijd

  Combineer motivatie, kennis en ervaring met senioriteit en er is sprake van een minimale inwerktijd van onze professionals.

 • Referentiecheck

  Referentiecheck

  Onze recruiters zorgen altijd voor een diploma- en referentiecheck van iedere professional, waardoor altijd de juiste professional op de juiste plek zit.

Vind de beste techniek professional

Onze database bevat onder andere:

 • Projectmanager
 • Technisch manager
 • Adviseur techniek
 • Kwaliteitsmanager
 • Engineers

Op zoek naar een ander profiel?

Zoekt u een professional voor een andere functie? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Actuele vacatures

Bekijk ons overzicht van actuele vacatures

 • Airfreight Forwarder Export

  Schiphol - HBO - NOORD-HOLLAND - 12-24

  Bent u een AOW’er uit de regio Amsterdam met een uitgebreide techniekachtergrond? Dan komen wij graag in contact met u! Heeft u jarenlang op...

Meer over onze techniek professionals

Een gedreven techniek professional brengt uw organisatie vooruit. Bent u dan ook op zoek naar gemotiveerde technici met de juiste kennis en ervaring? Dan ondersteunt 65plus Professionals u graag in deze zoektocht. Met onze uitgebreide wervings- en selectieprocedure – inclusief een diploma- en referentiecheck – zorgen wij voor uw ideale match. Bovendien hebben wij reeds een uitgebreid netwerk van professionals. Een ding is zeker: u kunt altijd rekenen op hoogopgeleide medewerkers die de optimale flexibiliteit bieden.

Bruno Korngold startte in 1987 zijn carrière bij Fujifilm in Breda. Tegenwoordig werkt hij er nog steeds met veel plezier via 65plus Professionals. Bruno Korngold (66 jaar) Research Engineer bij Fujifilm

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?