Uitzendbureau 65plus is met haar landelijke dekking en meer dan 100.000 kandidaten de marktleider op het gebied van seniore arbeidsbemiddeling. Wij bieden medewerkers die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt de mogelijkheid om door te werken na hun pensioen. Zij kunnen aan de slag bij uiteenlopende bedrijven en organisaties in heel Nederland, waaronder in Arnhem.

Wilt u als werkgever werken met ervaren en vitale medewerkers die de klappen van de zweep kennen? Uitzendbureau 65plus beschikt over een grote pool met enthousiaste flexwerkers die per direct voor u aan de slag kunnen. Zij kunnen in uiteenlopende functies voor u werken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij Uitzendbureau 65plus, neem dan nu contact met ons op.

Ook in de regio Arnhem hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor werkgevers of werknemers. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij Uitzendbureau 65plus, neem dan nu contact met ons op. Uitzendbureau 65plus is gevestigd in Utrecht en goed bereikbaar.

Onze locaties

Snel uw uitzendtarief berekenen?