Uitzendbureau Arnhem

Uitzendbureau 65plus is met haar landelijke dekking en meer dan 100.000 kandidaten de marktleider op het gebied van seniore arbeidsbemiddeling. Wij bieden medewerkers die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt de mogelijkheid om door te werken na hun pensioen. Zij kunnen aan de slag bij uiteenlopende bedrijven en organisaties in heel Nederland, waaronder in Arnhem.

Wilt u als werkgever werken met ervaren en vitale medewerkers die de klappen van de zweep kennen? Uitzendbureau 65plus beschikt over een grote pool met enthousiaste flexwerkers die per direct voor u aan de slag kunnen. Zij kunnen in uiteenlopende functies voor u werken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij Uitzendbureau 65plus, neem dan nu contact met ons op.

Ook in de regio Arnhem hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor werkgevers of werknemers. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij Uitzendbureau 65plus, neem dan nu contact met ons op. Uitzendbureau 65plus is gevestigd in Arnhem en goed bereikbaar.