De praktijk van:
Salesmanager Stefan Sturtz

Als Salesmanager van Uitzendbureau 65plus heeft Stefan Sturtz elke dag te maken met enthousiaste senioren die aan het werk willen. Personeelsblad Sozavox vroeg hem daarom wat hij vindt van het wetsvoorstel waarmee doorwerken na het pensioen gemakkelijker wordt.

Stefan is een van de drijvende krachten binnen Uitzendbureau 65plus. "Bij Uitzendbureau 65plus werk ik dagelijks met veel plezier samen in verschillende teams met enthousiaste intercedenten, accountmanagers en regiomanagers. Gezamenlijk streven wij na om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een uitdaging na het bereiken van de aow- en/of pensioengerechtigde leeftijd. Daarnaast halen wij veel voldoening uit het leveren van maatwerk bij onze relaties. Gezien onze vormen van dienstverlening en een landelijke database met meer dan 100.000 actieve kandidaten zijn wij instaat om oplossingen te bieden op ieder gewenst personeelsvraagstuk."

.Het wetsvoorstel om doorwerken na de pensioengerechtigde leeftijd gemakkelijker en aantrekkelijker te maken is voor hem dan ook een ´dicht-bij-zijn-bed show'. 

Sozavox, het personeelsblad van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, voelde onze Salesmanager (voorheen Vestigingsmanager Den Haag) aan de tand over zijn visie op dit nieuwe voorstel en de vooroordelen waar hij in de praktijk mee te maken krijgt. Neem ook eens een kijkje op het 65plus blog voor meer interessante artikelen over de senioren arbeidsmarkt.