Werken bij de Grand Prix in Zandvoort? Het kan via 65plus

Wij hebben nu een unieke kans voor 65-plussers die achter de schermen mee willen helpen bij de Grand Prix van 1 tot en met 4 september. Dus bent u liefhebber van de Formule 1? Solliciteer dan nu als stallingsbeheerder en krijg een uniek kijkje achter de schermen van dit grootse evenement. 

Betaald bezig blijven én Max Verstappen aanmoedigen

Wij zoeken mensen uit Bloemendaal, Haarlem en Zandvoort én uit de regio Den Haag. Reiskosten worden vergoed. Komt u uit Den Haag? Dan wordt het vervoer naar Zandvoort en terug geregeld door de opdrachtgever. In dit geval wordt 50% van de reistijd vergoed, oftewel van de 2 uur durende reis wordt 1 uur uitbetaald.

De werkzaamheden zijn van 1 tot en met 4 september in verschillende diensten. Werktijden en dagen zijn in overleg met u. Goed om te weten: uw lunch en/of diner zal verzorgd worden door de opdrachtgever. Door de dag heen kunt u rekenen op koffie, thee, frisdrank en wat lekkers voor erbij. 

"Het mooiste evenement ooit"

Dit is niet het eerste jaar dat 65-plussers aan de slag gaan als stallingsbeheerder tijdens de Grand Prix. Ook vorig jaar ging er een grote groep senioren aan de slag als beheerder van de fietsenstalling. Annet (rechts op de foto): “Drie dagen lang ben ik getuige geweest van het mooiste evenement ooit, het gebrul van motoren en het gejuich van het publiek. Hoe mooi is dat? En dit alles mogelijk gemaakt door Uitzendbureau 65plus! Ik hoop dat ik er volgend jaar weer bij ben, want dit was het leukste feest van 2021!” 

Ook vedette Henk ging vorig jaar met veel plezier aan de slag binnen deze unieke functie! 

 

's Werelds grootste fietsenstalling

Tijdens de Grand Prix in Zandvoort komen zo’n 40.000 bezoekers met de fiets. Dit maakt het de grootste fietsenstalling ter wereld! Om het stallen van de fietsen op rolletjes te laten verlopen, zijn we op zoek naar 65-plussers die tijdens het event aan de slag willen als stallingsbeheerder.

Solliciteren?

Meer lezen over deze bijzondere opdracht of direct solliciteren? Bekijk de vacatures via onderstaande links en solliciteer direct online!